Nieuwe ontwikkelingen

Na een tijd intensief bezig te zijn geweest met handschriftontwikkeling, is de aandacht nu weer gericht op de AVVK (Seizoen 2011—2012) en opdrachten voor andere klanten.

Het gewone werk gaat door en de dagen zijn gevuld met verschillende klussen voor verschillende klanten.

Voor de Rekreatieve Sportvereniging Vredenburg – Arnhem (RSVV) mocht ik een website maken met als topper een aardige collage met een overzicht van de verschillende sporten die beoefend kunnen worden.

Een soortgelijke opdracht mocht ik doen voor Mediators in straf- en herstelzaken Amsterdam (Misza). Ik overweeg nog een andere afbeelding te maken voor de header, maar het was wat de klant graag wilde.

De Actie Kerkbalans is een jaarlijks terugkerende logistieke jongleeroefening. Voor de Protestantse Gemeente te Arnhem geef ik het drukwerk vorm en combineer verschillende soorten drukwerk (gepersonaliseerd, digitaal en offset). De folder bestaat uit algemene pagina’s en een pagina per wijk. Het is een hele krachttour om dat proces te begeleiden en ik sta telkens weer verbaasd dat Advadi er in slaagt de productie zonder noemenswaardige problemen op te leveren.

Tot slot is veel tijd opgegaan aan het lesgeven aan ROC A12. Als docent grafische vormgeving begeleid ik studenten mediavormgeving tijdens hun studie. De tweede- en derdejaars zijn nu op stage en dat betekent dat ik met de eerstejaars het onderdeel huisstijl kan uitdiepen. De vierdejaars zijn begonnen met de voorbereiding op hun examen en sommige van hen werken aan de laaste openstaande opdrachten. Het is soms druk en intensief, maar ook erg bevredigend als je hoort dat de studenten vertellen dat ze “echt iets hebben geleerd”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.